Meer info: 06 429 14 500

BRUIDSPLAZA GRONINGEN

Blogs

Laat je inspireren door de mooiste verhalen over de bruidsbeurs, trouwleveranciers, verlovingen en bruiloften.

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. De beste trouwleveranciers willen jullie helpen om deze dag compleet te maken. Maak hier alvast kennis met de mensen achter deze trouwbedrijven en laat je inspireren door andere verlovings- en trouwverhalen. Jullie bruiloft begint bij Bruidsplaza!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Het ultieme huwelijksaanzoek op de bruidsbeurs
Het ultieme huwelijksaanzoek op de bruidsbeurs

Het ultieme huwelijksaanzoek op de bruidsbeurs

Welkom op de eerste officiële blog van Bruidsplaza-Groningen.
Ik wil je graag mee terug nemen naar het jaar 2018, mijn favoriete editie van de beurs… Nadat ik in 2014 begon te werken voor de bruidsbeurs Bruidsplaza-Groningen, voerde ik veel verschillende taken uit. Een van de leukste werkzaamheden was toch het lopen van de bruidsmodeshows.. Welke vrouw droomt nou niet van een trouwjurk? Hoe gaaf dat je dan meerdere, prachtige bruidsjurken mag dragen en showen, zelfs als je niet verloofd bent.
Een relatie had ik al wel. Het klassieke verhaal: meisje ontmoet jongen op stap, meisje stapt op jongen af. Jongen is dronken en probeert haar te zoenen & meisje wijst jongen af en loopt weg. Je kent het wel. 
Gelukkig kregen we door gezamenlijke vrienden toch contact, kregen we een relatie en gingen we al snel samenwonen. Na iets meer dan een jaar gingen we het weekend van 17 en 18 november 2018 een weekend naar mijn ouders. Dat weekend zou ik namelijk opnieuw meelopen met de bruidsmodeshow, samen met mijn zusje. Mijn moeder was zoals ieder jaar van de partij door backstage te helpen en ook mijn schoonmoeder wilde een keer mee. In de ochtend was tijd om samen met de andere modellen de choreografie te oefenen en s’middags was de beurs in volle gang. Ook nu waren mijn vader en vriend er bij, om aan te moedigen en foto’s te maken. Maar de eerste show ging niet zoals in de repetitie..Tijdens een van de nummers miste ik een deel van de choreografie. Balen als een stekker natuurlijk! Maar blijven lachen en doorgaan, al kon ik niet wachten tot de show voorbij was zodat ik in de pauze opnieuw kon oefenen. Ik sloot het finale nummer terwijl de organisatie in de microfoon mijn naam riep.
“Milena, je mag even op het podium blijven staan. Er is iemand die je in het zonnetje wil zetten..”
Ik kreeg gelijk klamme handen en ging rondkijken wat er aan de hand was.. Maar vriendlief bleef zitten, net als de rest. 

“Waar is die lieve Jari?”
En toen stond mijn vriend op en toverde een groot bos rozen tevoorschijn. Ik begon te trillen als een rietje en ook hij stond te shaken op zijn benen. Na wat lieve woorden toverde hij de ring tevoorschijn en stelde hij de magische woorden:

“Wil je met me trouwen?” “Ja ik wil!!”
Na de bruidsmodeshow en dit geweldige aanzoek heb ik eerst familie en vrienden gebeld, terwijl mijn handen nog aan het schudden waren en ik de telefoon amper kon vasthouden. Daarna gingen we samen de bruidsbeurs over, niet als bruidsmodel, maar als verloofde vrouw. Toen kon het bruiloft plannen beginnen!

Oh en onze bruiloft is ondertussen >740.000 keer bekeken. Wil je weten hoe? Volg bruidsplazagroningen dan op facebook & instagram om op de hoogte te blijven van de aankomende blogs vol huwelijksinspiratie en gastblogs van de leukste trouwbedrijven.

Ps. Deze blog is een vervolg. Deel 1 is te lezen op Kvfotoblog gastblog Bruidsplaza

Waarom Bruidsplaza Groningen?

Waarom Bruidsplaza

Al 8 jaar een groot succes!
Een inspiratieplein vol met romantiek
Gratis goodiebags met vele verrassingen
Leuke standhouders met persoonlijke aandacht voor jou

Live Muziek

Unieke locatie met uitzicht op het voetbalveld
Ruim voldoende parkeergelegenheid

 

Kortom: een uniek dagje uit met liefde georganiseerd!
 

Boek direct JE TICKETS

 

 

Bruidsplaza Groningen

 

Organisatie

Organisatie

Milena Yntema-van Lingen
06-42914500

info@bruidsplaza-groningen.nl

 

Plaats

Beurslocatie

Hattricks Lounge FC Groningen
Boumaboulevard 41

Groningen

 

Stel je vraag

Stel je vraag