Meer info: 06 429 14 500

BRUIDSPLAZA GRONINGEN

Blogs

Laat je inspireren door de mooiste verhalen over de bruidsbeurs, trouwleveranciers, verlovingen en bruiloften.

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. De beste trouwleveranciers willen jullie helpen om deze dag compleet te maken. Maak hier alvast kennis met de mensen achter deze trouwbedrijven en laat je inspireren door andere verlovings- en trouwverhalen. Jullie bruiloft begint bij Bruidsplaza!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Het ultieme huwelijksaanzoek op de bruidsbeurs
Het ultieme huwelijksaanzoek op de bruidsbeurs

Voor dit verhaal gaan we terug in de tijd, naar de 6e editie van Bruidsplaza-Groningen in 2018. Een bruidsmodeshow vond plaats in de Euroborg waarbij een paar vrouwen model liepen voor de bruidssalons die op de beurs aanwezig waren.

Een van die modellen was ik, Milena. 

In de ochtend was tijd om samen met de andere modellen de choreografie te oefenen en s ’middags was de beurs in volle gang. Een van de andere modellen was mijn zusje, en zij was niet het enige familielid die bij Bruidsplaza aanwezig was. Mijn moeder hielp backstage en mijn vader, vriend en schoonmoeder waren er om foto’s te maken en aan te moedigen. 

Ik sloot het finale nummer af terwijl de organisatie in de microfoon mijn naam riep. “Milena, je mag even op het podium blijven staan. Er is iemand die je in het zonnetje wil zetten..”
Ik kreeg gelijk klamme handen en ging rondkijken wat er aan de hand was.. Maar vriendlief bleef zitten, net als de rest. 

“Waar is die lieve Jari?” zei de organisator. 
En toen stond mijn vriend op en toverde een groot bos rozen tevoorschijn. Ik begon te trillen als een rietje en ook hij stond te shaken op zijn benen. Na wat lieve woorden toverde hij de ring tevoorschijn en stelde hij de magische woorden:

“Wil je met me trouwen?” “Ja ik wil!!”
Na de bruidsmodeshow en dit geweldige aanzoek heb ik eerst familie en vrienden gebeld, terwijl mijn handen nog aan het schudden waren en ik de telefoon amper kon vasthouden. Daarna gingen we samen de bruidsbeurs over, niet als bruidsmodel, maar als verloofde vrouw. Toen kon het bruiloft plannen beginnen!

Door het aanzoek blijf ik altijd een speciale band houden met Bruidsplaza. Maar het aanzoek is niet de enige reden waarom ik een warme band heb met deze bruidsbeurs…

Sinds 2020 organiseer ik namelijk de bruidsbeurs. Hoe dit zo is gekomen? Dat kan je lezen in deze blog: Van stagiaire naar organisator, het verhaal achter Bruidsplaza

Waarom Bruidsplaza Groningen?

Waarom Bruidsplaza

Al 8 jaar een groot succes!
Een inspiratieplein vol met romantiek
Gratis goodiebags met vele verrassingen
Leuke standhouders met persoonlijke aandacht voor jou

Live Muziek

Unieke locatie met uitzicht op het voetbalveld
Ruim voldoende parkeergelegenheid

 

Kortom: een uniek dagje uit met liefde georganiseerd!
 

Boek direct JE TICKETS

 

 

Bruidsplaza Groningen

 

Organisatie

Organisatie

Milena Yntema-van Lingen
06-42914500

info@bruidsplaza-groningen.nl

 

Plaats

Beurslocatie

Hattricks Lounge FC Groningen
Boumaboulevard 41

Groningen

 

Stel je vraag

Stel je vraag