Meer info: 06 429 14 500

BRUIDSPLAZA GRONINGEN

Blogs

Laat je inspireren door de mooiste verhalen over de bruidsbeurs, trouwleveranciers, verlovingen en bruiloften.

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. De beste trouwleveranciers willen jullie helpen om deze dag compleet te maken. Maak hier alvast kennis met de mensen achter deze trouwbedrijven en laat je inspireren door andere verlovings- en trouwverhalen. Jullie bruiloft begint bij Bruidsplaza!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Van stagiaire naar organisator, het verhaal achter Bruidsplaza
Van stagiaire naar organisator, het verhaal achter Bruidsplaza

In 2014 was ik als 17-jarige net begonnen met de opleiding ‘leisure and hospitality executive’. Toerisme en evenementen leek me erg interessant, maar ik had nog geen weet van bruidsbeurzen. 

Mijn vader zat in een band en met die band zou hij mee doen met de bruidsbeurs Bruidsplaza. Omdat ik praktijkervaring moest op doen stelde hij mij voor om de organisatie te mailen of ik het evenementenweekend mee mocht lopen als stagiaire. Gelukkig heb ik zijn advies opgevolgd want ik was enorm welkom.

Ik hielp met de stands op (en af) bouwen, goodiebags vullen, deelnemers begroeten en begeleiden naar hun stand, beursbezoekers verwelkomen. In de jaren die volgden bleef ik betrokken en hielp ik ook met andere taken zoals kassa, organisatie en model staan voor trouwjurken. Tijdens zo’n bruidsmodeshow ben ik zelfs ten huwelijk gevraagd! Dit verhaal is hier te lezen: Het ultieme huwelijksaanzoek op de bruidsbeurs 

Van stagiaire naar organisator, het verhaal achter Bruidsplaza

Dit was absoluut mijn hoogtepunt bij Bruidsplaza, maar niet het enige hoogtepunt. In 2019 werd mij namelijk gevraagd of ik de volledige organisatie op me zou willen nemen. Ondanks een baan in het onderwijs zei ik natuurlijk ja. 

Ik heb zelf kunnen mee maken hoe het is om als verloofde vrouw over de bruidsbeurs te lopen en je droombruiloft te plannen. Dit gun ik alle aanstaande echtparen en dit kan ik met het organiseren van de beurs ook daadwerkelijk doen: ik kan door middel van het organiseren van Bruidsplaza een verbinding zijn tussen aanstaande echtparen en de beste én leukste trouwleveranciers.

Daarom ben ik sinds 2020 officieel eigenaresse van Bruidsplaza-Groningen. Door Covid-19 heb ik een tijd moeten wachten, maar eind januari 2023 mag ik eindelijk de 8e editie van Bruidsplaza organiseren. 

Ik hoop je daar te ontmoeten. 

Lieve groet, 

Milena Yntema-van Lingen 

Van stagiaire naar organisator, het verhaal achter Bruidsplaza

Waarom Bruidsplaza Groningen?

Waarom Bruidsplaza

Al 8 jaar een groot succes!
Een inspiratieplein vol met romantiek
Gratis goodiebags met vele verrassingen
Leuke standhouders met persoonlijke aandacht voor jou

Live Muziek

Unieke locatie met uitzicht op het voetbalveld
Ruim voldoende parkeergelegenheid

 

Kortom: een uniek dagje uit met liefde georganiseerd!
 

Boek direct JE TICKETS

 

 

Bruidsplaza Groningen

 

Organisatie

Organisatie

Milena Yntema-van Lingen
06-42914500

info@bruidsplaza-groningen.nl

 

Plaats

Beurslocatie

Hattricks Lounge FC Groningen
Boumaboulevard 41

Groningen

 

Stel je vraag

Stel je vraag