Meer info: 06 429 14 500

BRUIDSPLAZA GRONINGEN

Blogs

Laat je inspireren door de mooiste verhalen over de bruidsbeurs, trouwleveranciers, verlovingen en bruiloften.

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. De beste trouwleveranciers willen jullie helpen om deze dag compleet te maken. Maak hier alvast kennis met de mensen achter deze trouwbedrijven en laat je inspireren door andere verlovings- en trouwverhalen. Jullie bruiloft begint bij Bruidsplaza!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Romantische trouwringen bij Rozenhof
Romantische trouwringen bij Rozenhof

Zien, passen, voelen

“The perfect wedding, the perfect rings!” Eindelijk is het dan zover, u gaat trouwen! Maar natuurlijk niet zonder een paar prachtige trouwringen.
Want wordt het een ring met diamanten en veel kleur of houdt u toch meer van een neutralere stijl? Alles is mogelijk bij Rozenhof Trouwringen! Met het grootste aanbod helpen wij u dan ook graag persoonlijk een handje verder! Zo helpen wij mee in de weg naar de allermooiste bruiloft zodat het een ‘once in a lifetime experience’ wordt die u nooit meer zal vergeten.

Blog rozenhof trouwringen Bruidsplaza Groningen

Grote collectie

Bij Rozenhof Trouwringen beschikken we over een grote collectie met maar liefst meer dan 4500 modellen. Ringen hebben wij in vele verschillende kleuren, materialen en stijlen. Wanneer een ring nog niet helemaal naar uw wens is gaan wij er voor zorgen dat we met een nieuw ontwerp komen. Hiervoor kunnen wij er met wat aanpassing voor zorgen dat u het mooiste paar ringen ontvangt. Het hebben van een breed aanbod is dan ook iets wat wij erg belangrijk vinden voor onze klanten. Hiervoor zijn wij ons dan ook actief aan het verdiepen in nieuwe collecties, zowel in Nederland als op internationaal gebied. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij voor een ieder het prachtigste paar trouwringen aanbieden die bij u past.

Romantische studio

Het uitzoeken van de ringen is iets wat een hele ervaring met zich meebrengt bij ons op het landgoed ‘De Rozenhof’. Wij geven dan ook graag de romantische ervaring aan u mee. Want wat gaat u een prachtige tijd tegemoet waarin romantiek een grote rol zal spelen. Wanneer u bij ons langskomt in onze studio zult u dit dan ook zeker terugzien.

Persoonlijke service

‘Aandacht maakt alles mooier’ is een uitspraak die goed bij ons past. Wij bieden u bij Rozenhof Trouwringen namelijk graag alle persoonlijke aandacht, ruimte en tijd die u wenst bij het uitzoeken van uw droomringen. Wij werken dan ook dagelijks op afspraak van 10:00 tot 22:00 zodat wij het beste persoonlijke contact hebben met onze klanten. Zie ook de geschreven recensies terug op onder andere Toptrouwbedrijven.nl en Theperfectwedding.nl. Want wie weet nou beter hoe de ervaring bij Rozenhof Trouwringen is, dan onze eigen klanten!

Onze specialiteit, uw voordeel!

Rozenhof Trouwringen, dé trouwringenspecialist, die u vanuit 40 jaar ervaring de grootste collectie trouwringen aanbiedt met alle persoonlijke aandacht. Deskundig advies, brandstofvergoeding en gratis graveren zijn elementen die wij u graag bieden. Wij kunnen u hier de levenslange garantie op bieden in de toekomst met onder andere ook leuke acties. Dus hou onze socials goed in de gaten. U kunt ons terugvinden op andere Instagram, Facebook en Pinterest. En maak vooral u afspraak, wij zien u graag terug in onze prachtige studio.
 

Blog Rozenhof Trouwringen Bruidplaza Groningen

Foto’s: @laiffotografie

 

 

Waarom Bruidsplaza Groningen?

Waarom Bruidsplaza

Al 8 jaar een groot succes!
Een inspiratieplein vol met romantiek
Gratis goodiebags met vele verrassingen
Leuke standhouders met persoonlijke aandacht voor jou

Live Muziek

Unieke locatie met uitzicht op het voetbalveld
Ruim voldoende parkeergelegenheid

 

Kortom: een uniek dagje uit met liefde georganiseerd!
 

Boek direct JE TICKETS

 

 

Bruidsplaza Groningen

 

Organisatie

Organisatie

Milena Yntema-van Lingen
06-42914500

info@bruidsplaza-groningen.nl

 

Plaats

Beurslocatie

Hattricks Lounge FC Groningen
Boumaboulevard 41

Groningen

 

Stel je vraag

Stel je vraag