Meer info: 06 429 14 500

BRUIDSPLAZA GRONINGEN

Blogs

Laat je inspireren door de mooiste verhalen over de bruidsbeurs, trouwleveranciers, verlovingen en bruiloften.

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. De beste trouwleveranciers willen jullie helpen om deze dag compleet te maken. Maak hier alvast kennis met de mensen achter deze trouwbedrijven en laat je inspireren door andere verlovings- en trouwverhalen. Jullie bruiloft begint bij Bruidsplaza!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Groots Trouwen, van meisjesdroom tot droombaan
Groots Trouwen, van meisjesdroom tot droombaan

Groots Trouwen, van meisjesdroom tot droombaan

Als klein meisje van een jaar of 8 wilde ik altijd al langs de bruidswinkel om me te vergapen aan de fantastische bruidskleding. En dan fantaseren hoe de dag eruit zal zien als ik zou gaan trouwen. Die fascinatie voor trouwen bleef maar veranderde toen ik ging beseffen wat een bruiloft eigenlijk inhield. Dat is namelijk ten overstaan van je familie en vrienden de liefde tussen elkaar bezegelen. En ik kwam er achter dat dat nu juist op heel veel manieren kan. Ik heb veel bruiloften vanaf de zijlijn meegemaakt toen ik als chauffeur met mijn trouwauto het bruidspaar reed. Maar de meesten van die bruidsparen deden dat toch wel op de traditionele manier. De bruidegom haalt de bruid op, dan naar de fotoshoot en als iedereen klaar staat naar het gemeentehuis. Daar even een verhaal, en dat mag zeker niet te lang want dat is zo saai. Dan door naar de kerk en aan het eind van de dag het feest.

En soms, en gelukkig steeds meer, zie ik ook andere manieren. En krijgt de dag niet iets wat moet, maar wordt het een dag van 2 mensen die helemaal stapelverliefd zijn op elkaar en die dag invullen op de manier zoals zij het willen.

De gemeente werkt hier helaas niet altijd aan mee. Wat erg vervelend is dat jullie je dag niet kunnen vieren zoals jullie dat graag willen. Gelukkig zijn daar allerlei manieren voor te bedenken dat het wel kan zoals jullie voor ogen hebben.

Bijvoorbeeld: jullie willen trouwen op een feestdag omdat jullie elkaar toen hebben leren kennen of bijvoorbeeld dat je lief je ten huwelijk vroeg klokslag 12 uur op 31 december. En ja dan willen jullie ook trouwen op die feestdag of op oudjaarsavond. En hoe mooi is het dan dat dat gewoon kan. Jullie kunnen gewoon de ceremonie houden op het tijdstip en op de plek die voor jullie dierbaar is. Ik, als trouwambtenaar/ceremoniespreker zal jullie vragen de liefde naar elkaar uit te spreken ten overstaan van jullie geliefden en precies klokslag 12 uur zeggen jullie JA tegen elkaar. En dan mag iedereen jullie en elkaar een gelukkig en liefdevol nieuwjaar wensen. Dat is nog eens Groots Trouwen.

Maar ook juist als je wilt dat de ceremonie anders is dan anders. Dat er niet alleen een gesprek is met jullie, zoals dat bij de gemeente is, maar ook dat de mensen om jullie heen wat mogen vertellen aan mij. Ik zal dan als trouwambtenaar deze mooie woorden verwerken in jullie verhaal zodat er een compleet beeld van jullie leven samen geschetst kan worden. Door de gesprekken die ik met jullie heb weet ik wat ik wel en niet kan gebruiken in de speech en wordt het helemaal zoals jullie dat voor ogen hebben. Dus juist heel vrolijk of warm maar ook kan er af en toe een traan vallen want de verdrietige kant hoort er ook bij. Als 1 van jullie dierbaren er niet meer bij kan zijn dan is dat mooi als daar een plek voor is. Want ook dat hoort bij het leven. En dat is dus ook Groots Trouwen.

Hoe ik als meisje van 8 naar die bruidsjurken keek en mijn fantasie de vrije loop liet, me niet liet beperken wat wel en niet kon, wat wel en niet mocht of wat er van je verwacht wordt. Zo hoop ik dat jullie je trouwdag organiseren en jullie kunnen zeggen: ja, dit is zoals wij zijn en dit is zoals wij onze liefde willen vieren. Dan kan je pas Groots Trouwen.

Willen jullie ook zo’n mooie en passende ceremonie op het moment waar jullie trouwdag om draait? Neem dan contact op met mij zodat we samen jullie trouwdag kunnen vormgeven. Ik denk graag mee, kleur graag buiten de lijntjes of denk out of the box en zo maken we van jullie dag een Groots Trouwfeest.

Met veel liefde, Marjan Groot, Groots Trouwen. www.grootstrouwen.nl of 06-23884192

grootstrouwen foto

Waarom Bruidsplaza Groningen?

Waarom Bruidsplaza

Al 8 jaar een groot succes!
Een inspiratieplein vol met romantiek
Gratis goodiebags met vele verrassingen
Leuke standhouders met persoonlijke aandacht voor jou

Live Muziek

Unieke locatie met uitzicht op het voetbalveld
Ruim voldoende parkeergelegenheid

 

Kortom: een uniek dagje uit met liefde georganiseerd!
 

Boek direct JE TICKETS

 

 

Bruidsplaza Groningen

 

Organisatie

Organisatie

Milena Yntema-van Lingen
06-42914500

info@bruidsplaza-groningen.nl

 

Plaats

Beurslocatie

Hattricks Lounge FC Groningen
Boumaboulevard 41

Groningen

 

Stel je vraag

Stel je vraag