Meer info: 06 429 14 500

BRUIDSPLAZA GRONINGEN

Blogs

Laat je inspireren door de mooiste verhalen over de bruidsbeurs, trouwleveranciers, verlovingen en bruiloften.

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. De beste trouwleveranciers willen jullie helpen om deze dag compleet te maken. Maak hier alvast kennis met de mensen achter deze trouwbedrijven en laat je inspireren door andere verlovings- en trouwverhalen. Jullie bruiloft begint bij Bruidsplaza!

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Dromerige bruiloften vastleggen, de droom van Lisanne
Dromerige bruiloften vastleggen, de droom van Lisanne

Dromerige bruiloften vastleggen, de droom van Lisanne

De liefde voor het vastleggen van bruiloften kwam geheel onverwacht en had ik eigenlijk nooit gedacht. Als zeer bescheiden persoon genaamd een introvert een hele dag tussen de mensen bewegen, van first look tot het dessert? 10 jaar later doe ik niets liever meer; het is mijn hoofdinkomen en ik heb jaarlijks ontzettend mooie bruidsparen voor mijn lens staan en geef ze een onvergetelijke herinnering in de vorm van foto’s en/of video’s.

Mijn naam is Lisanne van der Ploeg, ik fotografeer en film bruiloften. Ik heb een lichte stijl, klanten omschrijven het ook als lief, zacht en dromerig. Ik ben 10 jaar later nog steeds bescheiden, maar ik beweeg me heerlijk voort tussen de mensen waardoor ik heerlijke ongedwongen en spontane momenten kan vangen. Je hebt eigenlijk niet eens door dat ik er ben, ik blend me perfect tussen de gasten en een dresscode vind ik juist enig; ik doe mee, want wil als fotograaf niet opvallen. De focus ligt letterlijk en figuurlijk op jullie! Natuurlijk moet ik zo nu en dan op de voorgrond om het ‘ja-woord’ duidelijk vast te leggen of waar de verbintenis middels een ring wordt uitgeoefend; maar dat doe ik met alle liefde. Verder ben ik een voorstander van zo gek, leuk en spontaan mogelijk. Zo had ik ooit een bruidspaar die met kleding en al het water in sprong. Ik denk ook graag mee en help jullie met het aansturen tijdens de fotoshoot, maar mijn doel is wel om het zo leuk mogelijk te maken, niet geforceerd of overdreven geposeerd. Het moet bij jullie passen en het moet ook leuk zijn.

Mijn eerste bruiloft; ik liep stage in groep 2 omdat ik naast mijn werk als fotografe ook interesse had in het onderwijs. Ik fotografeerde her en der portretten, maar de hoofdtak was natuurfotografie. Stille objecten en stillevens waarbij er geen ogen op mij waren gericht, hooguit een paar insectenogen, maar daar was alles mee gezegd. Ik had met een kleuter een onwijs leuke klik, haar ouders gingen trouwen; 1 en 1 maakt 2. Ik werd hun fotograaf. Ik geloof dat ik zenuwachtiger was op de dag zelf dan het bruidspaar in kwestie, maar als je oog voor fotografie hebt, gaat het eigenlijk vanzelf. Ik kreeg een planning met waar en wanneer ik werd verwacht en na deze bruiloft smaakte het naar meer. Zo is het balletje uiteindelijk gaan rollen en ben ik gekomen tot waar ik nu ben!

Mijn recensies liegen er niet om, klanten zijn blij met mij en omschrijven mij vaak als ‘je hebt bijna niet door dat ze er is en dat is heel positief bedoeld. Je krijgt foto's waarvan je na de tijd denkt, wat leuk! Ik wist niet dat daar ook foto's van gemaakt waren.’ Dat is mijn doel. Dat je de dag terugkijkt zoals het exact was. ‘’ Van gasten die een grapje maken tot een kind die onder de jurk wil kruipen: Lisanne is zeer alert en maakt prachtige, lichte en dromerige foto's’’ is ook een greep uit een recensie. Foto’s zijn daarbij een eenmalige investering en ontzettend waardevol voor later. Daar waar ik ook buitenlandse bruiloften heb mogen fotograferen, ben ik ook graag hier in Nederland. Daarnaast vind ik een klik met elkaar hebben heel erg belangrijk omdat je toch de hele dag met elkaar optrekt, dus ik plan heel graag een vrijblijvende kennismaking in om elkaar beter te leren kennen. Wat dat aangaat ben ik een gevoelsmens, het moet voor mij ook goed voelen zodat ik 100% mijn gang kan gaan en alles eruit kan halen. Van detailfoto’s tot groepsfoto’s. Omdat ik juf ben, heb je ook de garantie dat ik je kinderen leuk op de foto krijg. Win-win! Mocht je nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf; ik maak graag kennis met jullie!

 

Waarom Bruidsplaza Groningen?

Waarom Bruidsplaza

Al 8 jaar een groot succes!
Een inspiratieplein vol met romantiek
Gratis goodiebags met vele verrassingen
Leuke standhouders met persoonlijke aandacht voor jou

Live Muziek

Unieke locatie met uitzicht op het voetbalveld
Ruim voldoende parkeergelegenheid

 

Kortom: een uniek dagje uit met liefde georganiseerd!
 

Boek direct JE TICKETS

 

 

Bruidsplaza Groningen

 

Organisatie

Organisatie

Milena Yntema-van Lingen
06-42914500

info@bruidsplaza-groningen.nl

 

Plaats

Beurslocatie

Hattricks Lounge FC Groningen
Boumaboulevard 41

Groningen

 

Stel je vraag

Stel je vraag